Over mij

DSC02302

Over mij

Privé gezien hoor ik geregeld: ‘Marloes regelt het wel’. Niet vreemd als je bedenkt dat plannen en organiseren op mijn lijf is geschreven. Daarom past de naam ‘Marloes Regelt’ perfect waar ik voor sta.

De afgelopen jaren heb ik al veel ondernemers mogen helpen bij het plannen, structureren en organiseren. Dit zijn dan ook de drie kernwoorden van mijn bedrijf.

Denk hierbij o.a. aan het plannen van een project, bruiloft of het huishouden, het organiseren van een evenement of vergadering en het structureren van de mailbox, (financiële) administratie. Met mijn kennis en ervaring bied ik mijn diensten aan in VA- en PA-vorm, waardoor ik door heel Nederland werkzaam ben.

Mijn drijfveer is om jou als ondernemer te ondersteunen, waardoor jij meer rust en structuur krijgt, zodat je je kunt focussen op wat voor jou écht belangrijk is.

Wat houdt dat in, werken met een VA? Een VA staat voor Virtual Assistant. Dit is een persoonlijke assistente die op afstand werk voor je uitvoert. Huur je mij in als VA, dan werk ik vanuit mijn eigen werkplek. Het contact loopt dan meestal per telefoon of via de mail. Huur je mij in als PA -dat staat voor Personal Assistent-, dan kom ik naar je bedrijf toe. Het is maar net wat je wenst. Nog enkele leuke weetjes over mij:
  • Ik houd veel van sporten, shoppen en wandelen.
  • Heel mijn leven wil ik al andere mensen helpen.
Wil je meer informatie of kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen, dan kun je mailen naar info@marloesregelt.nl of bellen naar 06-23928351.